Pensiunea Fortuna

Este o pensiune urbana, confortabila, la care clientii sosesc pentru prima data ca oaspeti si se intorc ca prieteni. Locatia este una cocheta aflandu-se intr-una dintre cele mai apreciate zone rezidentiale ale Sibiului, amplasamentul linistit retras de la strada, gradina cu loc de joaca si terasa acoperita garantand odihna si intimitatea tuturor oaspetilor nostri.

Pensiunea este compusa din 9 camere duble si 2 camere single, care ofera confort si curatenie. Camerele sunt utilate dupa cele mai inalte standarde cu televizor LCD, sistem de incalzire, aer conditionat si plase pentru tantari. De asemenea, in toata incinta beneficiati de serviciu de internet wireless. Clientii isi pot lasa masina in parcarea proprie supravegheata video. Micul dejun poate fi servit in sala de mese a hotelului sau in camera, la cerere. Se ofera o gama larga de meniuri inclusiv vegetarian, precum si mic dejun traditional Sibiului. In gradina pensiunii este amenajat un gratar unde oaspetii is pot prepara singuri mesele.

Pensiunea Fortuna este situata la 10 minute de mers pe jos de Piata Unirii. Muzeul Brukenthal din istorica Piata Mare a Sibiului este la o plimbare de 15 minute.

 


Oferta noastra de servicii


  • 1 camera single
  • 10 camere duble
  • Internet Wireless
  • TV cablu
  • Aer conditionat

Pensiuni turistice in Sibiu


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii