Casa Pandora

Pensiunea Casa Pandora este situata la marginea comunei Cristian - prima localitate dupa Sibiu in directia Sebes-Alba (DN 1). Veti gasi aici o oaza de liniste in mijlocul naturii, la doar 10 km de centrul Sibiului.

Casa Pandora este locatia ideala pentru o scurta vacanta, pentru calatoriile dumneavoastra in interes de servici, pentru training-uri sau seminarii si chiar pentru pasionatii de raid-uri enduro sau ATV.

Pensiunea are capacitatea de cazare de 20 de locuri in 8 camere (2 camere cu 4 paturi, 2 cu 3 paturi si 4 cu 2 paturi) fiecare camera avand baie proprie, balcon, TV cablu, internet wireless. Confortul deosebit consta in organizarea spatiilor in camere, acestea fiind amplasate pe doua nivele; fiecare camera are livingul la parter iar spatiul de dormit la etaj, legatura fiind asigurata de o scara interioara.

 


Oferta noastra de servicii


Restaurantul, cu o capacitate de 20 de locuri, dispune si de o terasa la fel de spatioasa pentru servirea mesei in timpul verii. Veti regasi aici savoarea mancarurilor traditionale ardelenesti preparate cu ingrediente naturale si de cea mai buna calitate, o mare parte din ele fiind obtinute in ograda proprie. Pentru linistea si confortul clientilor nostri restaurantul este cu circuit inchis, accesul fiind numai pentru turisti.

Pentru recreere puteti opta pentru sala de fitness, tenis de masa, plimbare cu barca, pescuit in lacul pensiunii iar vara va puteti relaxa cu bai de soare pe marginea lacului sau la umbra foisorului de pe insula.

Pensiuni turistice in Sibiu


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii