Ce va oferim?

Spre deosebire de celelalte siteuri de turism din Romania, unde postarea unui anunt privitor la pensiunea turistica pe care o detineti, cu date de contact complete costa intre 85-150 de euro pe an, acum, puteti plasa complet gratuit anuntul de cazare in reteaua noastra. Anuntul trebuie sa fie insotit de o descriere originala a pensiunii (care sa nu mai fie postata pe internet) si de minim 2 poze.

Adresa de inregistrare: materialele pot fi trimise la redactiepensiunituristice.com

Plasament premium pentru siteurile cu PR > 3

Daca pagerankul avut de siteul pensiunii pe care doriti sa o adaugati este mai mare decat 3, puteti beneficia in plus si de o legatura promovata in modulul din dreapta, care este afisat in toate paginile noastre.

 
 
Reeperbahn  

Plasament normal pentru siteurile cu PR < 3

Anuntul pensiunii turistice va fi incarcat in pagina orasului unde ea este amplasata (Sibiu, Brasov, Valcea, etc.) alaturi de o imagine a unitatii de cazare. Apasand pe imagine, utilizatorul va fi redirectionat in pagina cu detalii a pensiunii, unde pot fi afisate inclusiv datele dvs. de contact.

 

 
 

 

Pentru orice intrebari sau sugestii privitoare la listarea gratuita nu ezitati sa ne contactati.


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii