Cheile Cibinului

Amplasat intr-un cadru natural deosebit, complexul turistic Cheile Cibinului isi asteapta clientii in orice perioada a anului, pentru a le oferi conditii optime de relaxare si odihna. Pe langa confort va puteti delecta cu preparate traditionale romanesti, drumetii in aceasta zona montana cu adevarat mirifica, teren pentru diverse activitati si loc de joaca pentru copii.

Complexul va pune la dispozitie si alte facilitati: restaurant, sala de conferinte, paturi suplimentare, mountain bikes, jocuri de societate (sah, darts, rummy si table), tenis de masa, locuri de parcare. De asemenea avem cateva oferte, discounturi atractive pentru grupuri si gratuitate pentru copii.

Complexul are o capacitate de 48 de locuri distribuite in 5 corpuri de cazare. Camerele sunt duble cu paturi matrimoniale si sunt dotate cu incalzire centrala, bai proprii, televizor si cablu. Doua din cele 5 cabane, Ana si Kara, au in dotare si living cu semineu, baie, televizor si cablu, deci sunt potrivite pentru grupuri mai mari.

 


Oferta noastra de servicii


  • Cabana Ana cu 20 de locuri (6 camere duble)
  • Cabana Kara cu 10 camere duble
  • Cabanele Negoiu, Suru si Cindrel pentru familii cu 1-2 copii
  • Restaurant
  • Mountain bikes, drumetii pe trasee montane

Pensiuni turistice in Sibiu


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii