Pensiunea Amso

Pensiunea Amso ofera servicii de cazare turistica in apartamente de lux, intr-o ambianta de bun gust, confort si rafinament. Cele 8 apartamente ale pensiunii, desi respecta aceeasi structura: dormitor, baie, living, bucatarie, balcon, au fiecare un stil propriu. Mobilierul modern, culorile calde si elegante si materialele alese dau sentimentul de caldura si confort.

Structura de primire dispune de 20 de locuri standard in apartamente moderne, fiecare cu propria personalitate. Capacitatea standard a unui apartament este de 2 locuri, dar la nevoie mai sunt disponibile doua locuri in living. La cerere si in masura posibilitatilor de cazare sunt disponibile 10 paturi pliante.

Fiecare apartament are centrala termica proprie, televizor conectat la reteaua de televiziune prin cablu, conexiune Internet, frigider, aragaz, aer conditionat la mansarda. O zi buna incepe cu un mic dejun delicios, tip bufet suedez, pe care il puteti servi in salonul pentru mic dejun de la parter.

 


Oferta noastra de servicii


  • 4 apartamente cu pat matrimonial in dormitor
  • 3 apartamente cu doua paturi simple in dormitor
  • 1 apartament cu trei dormitoare
  • Internet prin cablu
  • Parcare privata
  • Copii sub 12 ani beneficiaza de gratuitate (2 copii/apartament)
  • Mic dejun (bufet suedez) - 15 lei/persoana

Pensiuni turistice in Sibiu


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii