Pensiunea Cardinal

Localizat la doar 10 minute de mers pe jos de zona centrala a Sibiului, celebrul restaurant Cardinal s-a extins! Proaspat renovat, restaurantul nostru devine pensiunea "Casa Cardinal" - pe langa delicioasele bucate, de la cei mai buni mici la cea mai gustoasa ciorba de burta din oras, acum aveti la dispozitie si serviciile noastre de cazare. Dedicata turistilor si vizitatorilor ocazionali atrasi de enigmaticul Sibiu medieval, pensiunea noastra dispune de 8 camere spatiase si confortabile, dotata cu facilitati moderne, si sala de conferinte de dimensiuni reduse, cu o capacitate de 15 locuri.

Toate incaperile ofera privelisti spectaculoase asupra gradinilor si constructiilor moderne ale orasului, reflectate pe siluetele zimtate ale veciului Centru Istoric. Cu toate ca beneficiaza de cele mai moderne dotari, amenajarea interioara a camerelor va va transpune in vremurile de demult, prin stilul deosebit si prin detaliile decorative. Altfel, telefoanele instalate in camere au o infatisare interesanta, specifica perioadei interbelice.

Mini-sala de conferinte are deschidere totala catre veche biserica ce poarta numele de "Biserica din Groapa". Provenienta mobilierului din camere este autentica din Egipt, iar decoratiunile si obiectele din incaperi au un design aparte, datand inca de la inceputul secolului al XX-lea! Vechiul lacas de cult din imediata apropiere a pensiunii este cladit in stilul baroc si iconografia interioara este pictata de Nicolae Brana. Cladirile impresionante din imprejurimi va vor fascina cu bogata lor cultura traditionala si istorica, fiecare locsor din incinta o poveste aparte! Va invitam sa va relaxati si destindeti intr-o ambianta intima si relaxanta, la pensiunea Casa Cardinal!

 


Oferta noastra de servicii


  • Baie proprie si incalzire centrala
  • Frigider si aer conditionat
  • Conectivitate Internet Wireless, telefon si plasme TV
  • Serviciul de room-service
  • O minisala de conferinte, cu atrium, capacitate de 15 locuri

Pensiuni turistice in Sibiu


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii