Pensiunea Ana-Maria

Pensiunea Ana Maria este localizata in statiunea Baile Felix, cea mai mare statiune balneoclimaterica din Romania. Sunteti invitati sa descoperiti o zona linistita, departe de forfota oraselor, cunoscuta pentru apele sale termale cu proprietati binefacatoare.

Aveti la dispozitie 30 de locuri de cazare in camere duble, triple si apartamente dotate cu frigider, televiziune prin cablu, aer conditionat si Internet wireless. Toate camerele au un design deosebit, elegant, si sunt prevazute cu balcon si baie proprie. Balcoanele sunt orientate catre pisicina Hotelului International, astfel ca zgomotul strazilor nu va va deranja. De asemenea, la pensiune va veti putea bucura de o piscina interioara cu hidromasaj si cascada, un bar si o terasa aflata pe malul raului. Nu trebuie sa va faceti griji nici pentru autoturismul dumneavoastra deoarece il puteti lasa in siguranta in parcarea proprie.

Pensiunea este situata in centrul statiunii, iar in vecinatatea ei veti descoperi peisaje de vis, lacuri cu flori de lotus si nufar, bazine termale si alte centre cu nenumarate posibilitati de tratament. Gazdele vor sta la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi informatii despre statiune.

 


Oferta noastra de servicii


 • camere cu balcon si baie proprie
 • internet wireless
 • parcare
 • gradina, terasa
 • piscina interioara
 • frigider, TV in camera
 • aer conditionat

 • Contact: Pensiunea Ana-Maria
  Bihor - Romania
  Telefon: 0742.009.538 si adresa web www.ana-maria-felix.ro

Pensiuni turistice in Bihor


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii