Pensiunea Raluca

De peste 50 de ani Pensiunea Raluca isi deschide portile pentru vizitatori din toate colturile Romaniei si din strainatate, fiind localizata in statiunea balneoclimaterica Baile Felix, renumita pentru apele sale geotermale. Pensiunea a fost modernizata pentru a se ridica la standardele oricarui turist in cautare de relaxare, confort si liniste.

Posibilitatile de petrecere a timpului in Baile Felix sunt nenumarate. La doar 150 de metri de Pensiunea Raluca veti gasi o piscina cu apa termala, iar la 250 de metri distanta se afla lacul termal cu flori de lotus si nufar, populat cu broaste testoase si pesti exotici. Daca doriti sa efectuati tratamente balneare, ati venit la locul potrivit deoarece Pensiunea Raluca se afla in apropiere de strandurile cu apa termala Apolo si Felix si de Centrul de recuperare al statiunii. Daca sunteti pasionati de drumetii, puteti vizita unul dintre punctele de atractie ale judetului Bihor, printre care merita amintite: Stana de Vale, Pestera Ursilor, platoul si cabana Padis, Cetatile Ponorului sau Cetatile Radesei.

Accesul la Pensiunea Raluca se realizeaza foarte usor atat prin mijloace auto proprii, prin DN76, cat si cu trenul sau taxiul din municipiul Oradea, in doar cateva minute. Cu siguranta veti gasi o oferta pe placul dumneavoastra si veti veni sa va bucurati de un sejur fara griji intr-un cadru intim, inconjurati de verdeata si aer proaspat!

 


Oferta noastra de servicii


  • 5 camere cu pat matrimonial
  • TV prin cablu, frigider in camera
  • Internet wireless gratuit
  • Animale de companie acceptate (contra-cost)
  • Curte cu locuri de servit masa, grill, balansoar
  • Parcare privata supravegheata video

Pensiuni turistice in Bihor


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii