Hotel Ardealul din Arad

Situat in centrul orasului, intr-o cladire impunatoare ce aminteste de zilele vremurilor trecute, Hotel Ardealul va asteapta intr-o atmosfera placuta si ospitaliera pentru a va oferi un timp de relaxare pe toata durata sederii. Acesta se afla in proximitatea principalelor obiective turistice din zona, astfel incat intreaga zi puteti strabate stradutele frumoase ale orasului, vizitand atractiile asezarii.

Hotelul se mandreste cu traditia, acesta fiind fondat in anul 1841 si cunoscut sub numele de Grand Hotel Crucea Alba. Serviciile de inalta calitate, personalul competent si amabil, precum si dotarile moderne de care dispune, vor face din sejurul dumneavoastra o experienta pe care veti dori sa o repetati. Hotelul cuprinde spatii de cazare in camere de o stea si de doua stele. Incaperile sunt dotate cu televizor conectat la cablu, telefon si internet wireless, iar apartamentele dispun de Jacuzzi, astfel incat oaspetii nostri sa beneficieze de tot confortul dorit.

Pentru cei care doresc sa organizeze diverse evenimente, sala de conferinte le sta la dispozitie pentru cursuri, dineuri, prezentari, expoziti si lansari de carte sau chiar reclame si conferinte. Dupa o astfel de intalnire, cu totii sunt invitati la restaurantul nostru ce dispune de o capacitate de 100 de locuri pentru a servi din deliciosele noastre preparate. Pentru grupurile mai mari de 20 de persoane se aplica o reducere! In bucataria proprie sunt pregatite cu drag bucate alese, care pot satisface chiar si cele mai exigente gusturi si preferint culinare, ce pot fi selectate dintr-un meniu bogat. Nu mai asteptati!

 


Oferta noastra de servicii


 • Camere single, double, matrimoniala, tripla si apartament cu o capacitate de 146 de locuri
 • Baie proprie dotata cu dus si uscator de par
 • Jacuzii in apartamente
 • Televizor cu cablu
 • Internet Wireless
 • Telefon
 • Restaurant cu o capacitate de 150 de locuri
 • Organizare evenimente
 • Sala de conferinte
  Contact: Hotel Ardealul
  Arad - Romania
  Telefon: 0257.280.840 si adresa web www.hotelardealul.ro

Pensiuni turistice in Arad


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii