Club Castel Moneasa

Castelul Moneasa - pana si numele pare sa va transpuna intr-o poveste! Construit intre anii 1896-1904 in statiunea Moneasa, castelul era deja o atractie cautata de marea boierime a imperiului austro-ungar. In prezent, Castelul Moneasa se afla sub stapanirea lui Fabris, noul proprietar, care a decis ca acesta sa fie deschis tuturor celor care doresc sa petreaca un timp deosebit, intr-o cladire si mai deosebita, situata in "perla muntilor Apuseni".

Aici veti fi gazduit intr-una din cele sapte incaperi mobilate si utilate la standarde de 4 stelute, acestea fiind invaluite intr-o atmosfera confortabila si placuta. Aerul proaspat si lumina inunda din plin camerele, castelul fiind imprejmuit de un parc ce se incadreaza perfect in cadrul natural. Castelul Moneasa este de departe o adevarata bijuterie arhitectonica in aceasta incantatoare statiune. Petru cei care doresc mai multa intimitate, avem pregatit pentru ei apartamentul nuptial, in carea linistea si confortul primeaza. Inaintea privirilor dumneavoastra se intind din toate partile peisaje pitoresti, care impodobesc incaperile cu tablouri naturale.

"Aroma care te desfata, culoarea care te imbie si gustul care iti rasfata simturile le gasesti in bucatele de la CLUB CASTEL MONEASA". Cu siguranta vi s-a facut pofta de mancare dupa o asemenea descriere...delicioasa! La restaurantul nostru veti putea servi mancaruri alese, bucate dupa retete specifice romanesti, precum si delicatese culinare din bucatariile italienesti. Cu o capacitate de 50 de locuri, aici veti putea organiza diverse mese festive, reuniuni si alte evenimente. De asemenea, va punem la dispozitie si o taverna rustica cu o capacitate de 40 de locuri, in care cu siguranta veti petrece un timp placut intr-o atmosfera prietenoasa si calda. Dupa o masa bogata nu ezitati sa faceti o plimbare inainte de culcare, sa exersati cateva miscari in sala de fitness sau sa mergeti la sauna.

 


Oferta noastra de servicii


 • 7 camere duble la standard de 4****
 • Apartament nuptial
 • Restaurant
 • Parc
 • Sala de fitness
 • Sauna
 • Parcare proprie

 • Contact: Club Castel Moneasa
  Arad - Romania
  Telefon: 0744.775.105 si adresa web www.clubcastelmoneasa.ro

Pensiuni turistice in Arad


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii