Cabana Cetatile Ponorului

Parcul Natural Apuseni este situat in vestul Romaniei in partea central-nord-vestica a Muntilor Apuseni. Aici relieful vast se caracterizeaza printr-o succesiune de culmi prelungite si domoale, pe alocuri prezentand chiar mici platouri, ca rezultat al unei eroziuni indelungate, formate in mai multe etape geologice. Parcul Natural Apuseni este cu adevarat un loc special si unic in Romania, adapostind peste 10 ghetari subterani.

Pentru a va bucura de aceasta zona bogata si impresionant de frumoasa, va invitam sa va cazati la cabana Cetatile Ponorului, aflata chiar in Parcul Natural Apuseni, intr-o zona linistita, restrasa de agitatia oraselor. Cabana Cetatile Ponorului are la dispozitie 60 de locuri de cazare, in camere cu cate 2 si 4 paturi. 16 camere sunt dotate cu baie proprie, iar restul celor 4 camere au bai commune. Serviciile de care dispun oaspetii includ si reduceri la cazare, atunci cand copii au varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani. Bucataria este disponibila doar pentru mamele care pregatesc masa pentru copii de pana la 2ani. Insa nu trebuie sa va ingrijorati deoarece, preturile oferite pentru mesele principale sunt foarte avantajoase si cuprind feluri de mancare destul de consistente. De exemplu micul dejun consta intre 20 si 25 de lei, si cuprinde atat felul de baza cat si desertul. Pentru cina, probabil va asteptati la costuri mai ridicate, insa cu doar 35 de lei beneficiate de felul 1, felul de baza si desert. Totodata, gazdele tin foarte mult la si la cererile oaspetilor, asa ca puteti solicita oricand sandwich-uri pentru drumetiile pe care le veti face in Parcul Natural Apuseni.

Iar ca tot a venit vorba de drumetii, gazdele va pot indruma oricand catre un traseu relaxant si deloc complicat, va pot sfatui care sunt echipamenetele necesare pentru trasee, dar si despre starea drumurilor. La cabana Cetatile Ponorului veti intampina oameni simpli, care se afla in aceasta zona complet naturala si unica cu scopul de a admira padurile si restul frumusetilor de care dispune Parcul Natural Apuseni.

Va asteptam sa cunoasteti adevarata relaxare la cabana Cetatile Ponorului respirand aerul curat ce va pune stapanire pe sufletul dumneavoastra!

 


Oferta noastra de servicii


 • Doua gratare in curte
 • Leagan, hamace, loc de joaca pentru copii
 • Perete de stanca pentru catarare
 • Loc pentru foc de tabara
 • Parcare gratuita pentru autoturisme si biciclete
 • Internet Wi-Fi
 • Rummy, sah, table, carti de joc

 • Contact: Cabana Cetatile Ponorului
  Bihor - Romania
  Telefon: 0732.625.928 si adresa web www.padis.ro.ro

Pensiuni turistice in Bihor


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii