Casa Sibianului

Iti doresti sa evadezi intr-un mediu misterios si plin de istorie? Atunci trebuie sa ajungi la Casa Sibianului situate chiar pe una dintre cele mai vechi strazi din Sibiu, unde nu vei fi deranjat de forfota cotidiana a orasului, dar totusi destul de aproape de centrul Sibiului.

Intimitatea si amenajarea exceptionala isi vor face simtita prezenta inca de cand vei calca pragul pensiunii. Aici este locul ideal in care vei putea sa iti limpezesti gandurile si sa admiri o locatie plina de poveste creata datorita arhitecturii deosebite de aici.

Pentru turisti sunt puse la dispozitie 7 camere cu baie proprie, dar si un apartament de 2 camere. Siguranta autoturismului dumneavoastra este garantata prin parcarea privata, incalzire prin central si binineteles o curte spatioasa va sta la dispozitie oricand doriti.Pe langa serviciile de calitate si de unicitate pe care le veti intalnii la Casa Sibianului, puteti beneficia oricand e oferta Early Booking, care va ajuta sa economisiti .

Va asteptam cu drag la Casa Sibianului chiar in capitala culturala europeana !

 


Oferta noastra de servicii


  • 7 camere cu baie proprie
  • Incalzire centrala
  • Parcare
  • Acces Internet Wireless in toate camerele
  • Parcare gratuita

  • Contact: Casa Sibianului
    Sibiu - Romania
    Telefon: 0725.928.610 si adresa web www.casasibianului.ro

Pensiuni turistice in Sibiu


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii