Pensiunea Silva

Imbracata intr-o ambianta rafinata si ospitaliera, decorata intr-un stil clasic impletit armonios cu cel modern, fiecare element ce isi gaseste locul in Pensiunea Silva face din aceasta un spatiu confortabil si placut pentru oaspetii nostri. Pensiunea noastra se caracterizeaza prin minutiozitate, fiecare detaliu fiind important pentru a va face sederea cat mai placuta!

Cele zece camere spatioase ale pensiunii va intampina frumos gatite intr-un cadru deosebit, pentru a va oferi momente unice de relaxare. De asemenea, va puteti destinde in fata televizorului conectat la cablu sau puteti naviga pe internet chiar de pe telefonul mobil, conectand-va la reteaua wireless de care dispunem. Tot in camera va puteti relaxa complet, profitand din plin de cabina de dus cu hidromasaj.

Restaurantul nostru ce se mandreste cu un aer fin si cu serviciile de necontestat, va asteapta sa va delectati din preparatele cuceritoare, pregatite cu atentie si cu mult drag de bucatarii nostrii priceputi. Pentru ceva consistent, va invitam sa serviti meniul zilei in care sunt incluse mancaruri alese, specifice bucatariei noastre. Tot in aceasta incinta aveti ocazia sa organizati diferite evenimente speciale pentru dumneavoastra, intr-un spatiu cu totul si cu totul deosebit! Va asteptam cu draga inima sa ne fiti oaspeti si sa beneficiati din plin de cele mai calitative servicii puse la dispozitie de gazdele dumneavoastra!

 


Oferta noastra de servicii


  • 10 camere
  • Televizor
  • Internet
  • Climatizare
  • Baii proprii dotate cu cabina de dus cu hidromasaj
  • Sala de evenimente cu o capacitate de 400 de persoane
  • Parcare privata interioara

Pensiuni turistice in Salaj


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii