Pensiunea Moara Titului

Situata in centrul statiunii turistice Arieseni, in proximitatea frumosilor munti Apuseni, este asezata pensiunea Moara Titului. Dupa cum bine spun versurile celebrei poezii populare "Miorita", aici veti gasi "pe-un picior de plai, pe-o gura de rai" peisaje mioritice care va vor incanta privirile si sufletul. Imbratisata de brazi falnici ce au abordat o postura dreapta, de neclintit, in semn de admiratie fara de natura, spatiul de cazare va ofera conditii prielnice pentru a va bucura de tot ce va inconjoara!

Oranduita in stil rustic, parca rupta din inima padurilor, cabana noastra se afla in apropierea pensiunii. Aici va puteti desfata, petrecand cateva momente pretioase in care sa va incarcati sufletul cu energie si sa prindeti noi puteri pentru a porni cu avant in activitatile obisnuite de zi cu zi.

Restaurantul nostru va pune la dispozitie preparate delicioase specifice locului, care cu siguranta va vor incanta papilele gustative. Amenajat intr-un mod deosebit cu elemente decorative din lemn si tesaturi care va vor aduce aminte de casa bunicilor, restaurantul are o capacitate de 50 de locuri. Aici se pot organiza diferite evenimente, intr-o atmosfera calma si degajata!

In camerele frumos amenajate si dotate cu baie proprie, televizor, minibar si microunde va puteti face confortabil, simtind ambianta relaxanta care va imbie la un somn odihnitor! De asemenea, puteti profita de un timp special in foisorul din curte, incojurat de un spatiu verde in care veti respira aerul patrunzator al naturii!

La pensiunea Moara Titului veti fi intotdeauna asteptat cu deosebita caldura! In cateva zile petrecute pe aceste meleaguri vei avea timp sa te indragostesti de minunatele privelisti ale Muntilor Apuseni si de traditiile mostenite si pastrate cu sfinteni din Tara Motilor!  


Oferta noastra de servicii


  • Camera matrimoniala si tripla
  • Apartament cu doua camere + living
  • Vila cu doua dormitoare, terasa/curte si baie + baie de serviciu
  • Suita cu o capacitate de 10 locuri cu bucatarie, baie si living
  • Restaurant cu o capacitate de 50 de locuri
  • Foisor
  • Televizor
  • Minibar
iframe>

Pensiuni turistice in Alba


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii