Vila Aproape de Mare trei margarete

Situata in zona de vile cea mai vizitata din Costinesti, in imediata vecinatate a Marii Negre, la doar 50 de metri de faleza, Vila "Aproape de Mare" va ofera cazare in camere duble, triple, cvadruple sau apartamente, fiecare cu grup sanitar propriu, apa calda, televizor si frigider. De pe terasa din fata fiecarei camere de la etaj puteti admira marea.

Piscina complexului este printre cele mai mari din statiune (de 20 de metri lungime) iar turistii cazati la Vila "Aproape de Mare" au acces preferential. Piscina este astfel conceputa incat sa aiba atat zone insorite cat si zone situate la umbra.

Plaja aflata foarte aproape, desi este un pic mai ingusta, este mai linistita si mai curata. Masa poate fi servita la terasele si restaurantele care se gasesc pe o raza de 50-200 de metri. La gara ajungeti in mai putin de 5 minute, aceasta aflandu-se la 400 de metri distanta. Zona turistica de promenada situata pe faleza este usor accesibila si luminata noaptea.

Pe parcursul unei plimbari de 10 -15 minute pana in zona lacului/ obeliscului/ discotecilor puteti alege dintre cafenelele, terasele, restaurantele si magazinele aflate de o parte si de alta a strazii pietonale care va conduce de-a lungul coastei marii..


vila aproape de mare

Oferta noastra de servicii


 • Accesul gratuit la piscina.
 • Camerele duble, tripla si cvadrupla au bai proprii si sunt dotate cu televizor, frigider minibar.
 • Apartamentele au cate doua camere, un hol si o baie proprie si fiecare camera este dotata cu televizor, frigider minibar.
 • De pe terasa din fata camerei se poate vedea marea si piscina.
 • Internet wireless.
 • Pozitionarea vilei extrem de aproape de faleza.
 • Accesul gratuit al copiilor la locul de joaca - doar supravegheati de parinti.


 • Contact Pensiunea Aproape de Mare
  Constanta - Romania
  Telefon: 0722.654.761 si adresa web: www.aproapedemare.ro

Pensiuni turistice in Arad


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii