Pensiunea Zamolxe trei margarete

Pensiunea Zamolxe este o pensiune rustica, alcatuita din case vechi si grajduri renovate. Spatiile de cazare sunt de diverse tipuri iar partea "rustica" nu este fabricata rustic, ci este originala.

De la soseaua nationala pana la pensiune sunt 300m. Noaptea, iluminatul pensiunii este mimimal pentru a ne bucura de cerul cu stele, dar și din ratiuni ecologice. Nu avem aer conditionat deoarece ziua este racoare sub nuci iar noaptea nu este niciodata prea cald.

Accesul din camere este direct afara astfel ca mai apar cate o musca, tantar sau fluture. Suntem aproape de animale si se mai aud caini latrand, cocosi care canta la ore mici - nu avem telecomanda pentru ei. Gradina este mare, apa este potabila de la fantana.

Pensiunea e situata in localitatea Sarmizegetusa, judetul Hunedoara, la 17 km de la Hateg inspre Caransebes pe locul fostei capitale a Daciei Romane - Ulpia Traiana Augusta Dacica Sarmisegetusa.

pensiunea zamolxe

Oferta noastra de servicii


 • Terasa externa
 • Gratar
 • Billiard
 • Tenis de masa
 • Bucatarie utilata modern
 • Sala de mese


 • Contact Pensiunea Zamolxe:
  Hunedoara - Romania
  Telefon: 0727136397 si adresa web www.zamolxe-sarmisegetusa.ro

Pensiuni turistice in Arad


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii