Pensiunea Negoiu 3 margarete

Pensiunea Negoiu a fost deschisa in anul 2018 si este situata la poalele Muntilor Fagaras, pe Valea Porumbacului, la 3 km de Porumbacu de Sus.

Este pozitionata in mijlocul naturii, fiind destinatia perfecta atat pentru cei care vor cateva zile de odihna si liniste cat si pentru persoanele active care vor sa practice diverse activitati montane si nu numai. Pensiunea Negoiu are in total 8 camere. 4 dintre ele pot fi ocupate ca si camere sigle, dubla matrimoniala sau dubla twin.

Celelalte 4 pot fi ocupate ca si camere single, dubla matrimoniala sau dubla twin, tripla sau cvadrupla, fiind ideale pentru familii cu unul sau doi copii. Toate camerele au minibar si seif si sunt dotate cu televizor cu ecran plat conectat la canale prin cablu.

Fiecare camera are propria baie cu dus. In intreaga locatie este disponibila o conexiune la internet prin Wi-Fi.

  pensiunea negoiu

Oferta noastra de servicii


  • Internet wireless

  • Aer conditionat

  • Parcare

  • Gratar
  • Terasa

  • Contact: Pensiunea Negoiu
    Arad - Romania
    Telefon: +40739001300 si adresa web: pensiuneanegoiu.roPensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii