Pensiunea La Iani 3 margarete

Pensiunea La Iani este situata la 500 de metri de statiunea Mamaia, pe tarmul lacului Tabacariei. Parcul acvatic Aqua Magic se afla la 10 minute de mers pe jos.
Oaspetii au la dispozitie acces gratuit la internet WiFi in toate zonele si parcare gratuita. Fiecare camera este mobilata functional si are aer conditionat, TV LED cu canale prin cablu si baie privata, dotata cu dus si articole de toaleta gratuite.
Cel mai apropiat magazin alimentar este situat la 200 de metri, iar la doar 100 de metri de proprietate se afla o statie de autobuz.
Pensiunea La Iani este situata la 500 de metri de satul de vacanta Mamaia si la 700 de metri de Pavilionul Expozitional.
Acceptam Vouchere Vacanta: Sodexo, Edenred, Cheque Vacances

Oferta noastra de servicii


  • Gratar cu terasa
  • Internet wireless in toata locatia
  • Camera de bagaje
  • Sali de conferinta si petreceri
  • Aer conditionat
  • Parcare gratuita

Pensiuni turistice in Prahova


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii