Pensiunea Iancu

Asezata intr-o zona deosebit de pitoreasca, pensiunea a fost conceputa pentru asigurarea confortului deplin al turistilor, dar si pentru a le oferi posibilitatea sa se familiarizeze cu viata la tara si cu produsele specifice Tarii Hategului. Pensiunea are o capacitate de cazare de 12 locuri in 5 camere (la nevoie se pot suplimenta inca 2 locuri).

Localitatea Malaiesti face parte din comuna Salasul de Sus si se gaseste pe traseul Ohaba de Sub Piatra – Nucsoara. Pensiunea “Iancu” din Malaiesti are o pozitie privilegiata, fiind incadrata de un peisaj minunat si strajuita de cetatea medievala Malaiesti, aflata acum in plina reconstructie.

Intreaga zona este incarcata de obiective de interes turistic, iar localitatea Malaiesti se afla si ea intr-un serios proces de modernizare.

Aceste argumente ne-au determinat sa transformam o veche locuinta in pensiune agroturistica. In prima etapa am amenajat camerele si utilitatile pentru cazare, iar acum suntem in curs de amenajare a unei crame si o sala de activitati diverse. Am pastrat sura casei in aspectul ei original, pentru ca este reprezentativ pentru zona noastra. Aici intentionam sa amenajam o colectie de obiecte de creatie populara.

pensiunea iancu

Oferta noastra de servicii


  • Sala de mese
  • Acces la bucatatie
  • Frigider
  • Telefon
  • Internet
  • Foisor
  • Gratar
  • Masina de spalat


    Contact:

Jud. Maramures, Romania

Telefon: +40254779519

Adresa web: www.pensiuneaiancu.ro


Pensiuni turistice in Prahova


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii