Pensiunea Ambasador trei margarete

Pensiunea Popasul Ioana se afla in localitatea Oncesti, Maramures la o distanta de 12 Km de Sighetu Marmatiei si la 8 Km de Manastirea Barsana. Pensiunea Ambasador, situată în sudul bătrânului teritoriu Dobrogea, este o oază de liniște și relaxare, departe de zgomotul orașelor mari, așezată în brațele istoriei și culturii de mii de ani.
Pensiunea Ambasador este locul ideal de pornire a traseelor turistice către cetățile și monumentele istorice dobrogene ori către pelerinajele la vestitele mănăstiri din zonă. Dotată la standarde de 3 margarete, Pensiunea Ambasador se prezintă cu un stil simplu, dar elegant, în nuanțe neutre și armonios îmbinate, punând la dispoziție camere single, duble.
Dobrogea este seducătoare prin peisajele idilice și doza de mister a culturilor antice, prin natura locului mângaiat de liniște și bogăția istorică pe care o revelă cu fiecare pas. Nu degeaba atâtea popoare și-au pus amprenta lăsând în urmă un tezaur istoric impresionant și un popor astăzi cu multiple valențe culturale, etnice și lingvistice. Acest ținut care în trecut a purtat atâtea nume, este o bijuterie a țării noastre cu dealuri, cu lacuri, cu văi, păduri și peșteri, printre care își duc veacul, liniștite și cuminți, mănăstiri de sute de ani. Este un loc pe care fiecare român ar trebui să îl viziteze pas cu pas, nu doar pentru litoralul românesc cât și pentru ce este el cu totul- acest ținut care astăzi se numește Dobrogea.
Un loc cu care copiii noștri ar trebui să înceapă ora de istorie. lacurile Oltina, Iortmac, Bugeac, Cetatea medievală Vicina – Păcuiul lui Soare, Cetatea Pârjoaia, Rezervaţia de mufloni, Rezervaţia naturală „Canaraua fetii”, Pereţii calcaroşi de la Petroşani, Monumentul şi Muzeul Adamclisi sunt doar câteva dintre cele mai apropiate obiective turistice pentru care turiștii noștri se trezesc dimineața și pleacă echipați cu aparate de fotografiat și zâmbete largi pe buze.
De asemenea, pentru pasionații de vinuri, degustări și festivaluri din acest domeniu, în apropiere de Pensiunea Ambasador Baneasa se situează Domeniile Ostrov și Crama Ostrov, un paradis al vinurilor din soi romanesc. Mănăstirea „Peştera Sfântului Apostol Andrei”, Mănăstirea „Dervent”, Mănăstirea „Sfântul Ioan Botezătorul,” ”Sf. Apostol Filip,” sunt mănăstiri cu legende impresionante în apropiere de Pensiunea Ambasador Dobrogea, care și ele, la rândul lor oferă cazare pelerinilor.
Se spune că măcar o dată în viață trebuie să faci un drum al regăsirii de sine, pe la lăcașe de cult sau, în orice caz, cu Dumnezeu în gând. Dobrogea poate fi unul dintre locurile potrivite, iar Pensiunea Ambasador Baneasa ofera cazare la standarde de 3 margarete la preturi accesibile.

 

Oferta noastra de servicii


  • Internet wireless in toata locatia,

  • Cicloturism,

  • Parcare pazita,

  • Restaurant si bar,

  • Bucatarie Echipata,

  • Pelerinaje

Pensiuni turistice in Prahova


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii