Pensiunea Agrovillage 4 margarete

Agro Village Transilvania este înconjurat de natura virgină, în partea occidentală a Transilvaniei. Peisaje care se bucură încă de pace absolută, unde puteţi întineri şi dobândi experienţe în contact cu natura, în timp ce vă distraţi.
Satul nostru va fi şi al dumneavoastră şi vă vom face să trăiţi vacanţa de vis pe care o meritaţi, răsfăţându-vă în fiecare lucru pe care il faceţi. Vă aşteaptă plimbări relaxante pe dealurile verzi, pe pajişti şi prin păduri, excursii pline de aventură cu Quad (ATV-ul) şi trasee splendide pentru ciclism montan, mic dejun sau picnic în aer liber şi prânzuri-cine romantice, şi, în final ... nopţi de neuitat!

Nu există bariere de vârstă sau de rudenie, în mod egal şi cu respect ne vom distra sub sloganul "hai să ne tutuim", în stil britanic, respectuos, dar în acelaţi timp prietenos. Într-un mediu bogat în stil, cu personalul nostru prietenos şi de încredere, care vă va face să trăiţi vacanţa pe care a-ţi visat-o de mult.

Restaurantul nostru oferă feluri de mâncare tipice preparate din produse locale, absolut originale şi cu arome de neuitat, fără a neglija preparatele de origine italiană într-o bucătărie internaţională.

Satul este ideal pentruevenimenteși întâlniri private,Team Building, petreceri de aniversari și nunți în frumosul cadru natural din Transilvania

Informam toti clientii nostri ca toate serviciile oferite de Agrovillage Resort****, in timpul saptamanii sunt disponibile doar cu rezervare!

Oferta noastra de servicii

  • Excursii cu Quad (ATV)
  • Plimbări Relaxante
  • Mountain Bike
  • Yoga & Nature
  • Transilvania Tour
  • Piscina

Date de contact

Labasint Sistarovat- Arad (Romania)

judetul Arad, Romania.

Telefon: +40 751 126 835

Website: www.agrovillage.comPensiuni turistice in Prahova


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii