Hotel Ma 

Cu peste 20 de ani de experienta in servicii de cazare si turism, MA Hotels va pune la dispozitie unitatile sale de cazare dotate pentru cele mai exigente gusturi, unde fiecare sedere va fi o amintire placuta. Agroturismul in Romania inseamna civilizatia traditionala cu obiceiuri cunoscute de generatii intregi si cu sarbatori stramosesti, inseamna atragerea oaspetelui prin ineditul spectacolului, inseamna gastronomie, folclor, arte si mestesuguri traditionale.

Alba Iulia este un oras in continua miscare. Vechiul renume de oras al Cetatii si al Marii Uniri se ingemaneaza fericit cu dinamismul prezentului. Se construieste si se innoieste. Alba Iulia este mereu un punct de pornire, de pilda, spre Oasa, Pestera Scarisoara, Arieseni, Ramet, sau chiar spre vestitul drum al ardealului, Transalpina.

In complexul MA Hotels va oferim o oaza de liniste si relaxare cu un climat optim pentru intalnirile dumneavoastra de afaceri, petreceri, evenimente speciale. MA Hotels este o unitate turistica adaptata ultimelor standarde, va pune la dispozitie personal calificat, prietenos, oricand la dispozitia dumneavoastra. Restaurantul nostru va ofera o gama diversificata de preparate culinare romanesti, insotite de bauturi selecte si o atmosfera relaxanta.

Ambianta discreta si calitatea serviciilor va vor oferi o binemeritata relaxare in timpul unei zile petrecute atat in Cealalta Capitala cat si la munte, la complexul nostru de cabane din Sugag.

Oferta noastra de servicii


 • Internet wireless
 • Piscina
 • Sala de mese
 • TV in camere
 • Gradina
 • Foisor
  Contact Pensiunea Margo:

  Str. Ariesului, Nr.51, Alba Iulia

  Telefon: 0258-831-502 si adresa web: www.mahotels.ro

Pensiuni turistice in Timis


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii