Hotel Ioana trei margarete

Hotelul Ioana este situat în Constanţa şi oferă un restaurant pentru mic dejun si conferinte, un bar şi camere cu aer condiţionat, de nefumători. De asemenea, oferă parcare privată gratuită şi acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate.

Toate unităţile de cazare includ TV LCD şi frigider. Toate camerele au baie privată cu duş, iar unele au balcon şi zonă de relaxare.
Facilităţile de saună şi masaj terapeutic sunt disponibile la un cost suplimentar. Printre alte servicii oferite de proprietate se numără recepţie deschisă nonstop şi închirieri auto.

La mai puţin de 100 de metri se găsesc magazine şi mai multe opţiuni de luat masa. Tot la aproximativ 100 de metri este o staţie de autobuz, iar gara este la 5,5 km de proprietate.

Plaja Modern este la 2,5 km, iar Portul Tomis se află la 6 km. Staţiunea litorală Mamaia se află la mai puţin de 8 km. Aeroportul Internaţional Constanţa este situat la 27 kilometri de Hotelul Ioana.

 

hotel ioana intrare

Oferta noastra de servicii


  • Free Wi-Fi access
  • Bar & restaurant
  • In-room dining
  • Concierge services

  • Contact: Hotel Irina
    Constanta - Romania
    Telefon: +40 0733 730 810 si adresa web www.hotel-ioana.ro

Pensiuni turistice in Arad


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii