Pensiunea Casa Traiana 3 margarete

Pensiunea Casa Traiana din Alba Iulia dispune de 28 locuri de cazare in camere cu pat matrimonial si double twin si 2 apartament cu living, 2 camere double twin fara bucatarie proprie. Camerele dispun de baie proprie, televizor, internet, televiziune prin cablu, telefon.

Dispunem de un restaurant cu o capacitate de 120 de locuri, in care pe langa micul dejun va oferim o gama diversificata de produse traditionale romanesti, Totodata va puteti desfata simturile si curiozitatea incercand preparate cu specific traditional romanesc si din bucataria internationala.

Pentru a va asigura confortul, pensiunea Casa Traiana dispune de o serie de servicii menite sa va relaxeze. Dispunem de personal calificat in domeniul masajului si terapiei corporale, gata oricand sa va redea confortul si buna dispozitie.

Oferta noastra de servicii

  • Restaurant
  • Masaj
  • Sala de conferinte
  • Internet wireless
  • Televizor in fiecare camera

Date de contact

Alba Iulia; Cartier: Ampoi III;

Str. Ariesului Nr.49A

Telefon: +40728444318

Website: pensiunealba.ro

Pensiuni turistice in Prahova


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii