Cabana Voina3 margarete

Cabana Voina este situata la 20 km nord de Campulung Muscel (DJ 734), cu trecere prin localitatea Leresti, intr-o zona foarte linistita si in mijlocul unui peisaj mirific. Iesirea din Campulung se face prin nordul orasului (iesirile spre Brasov). Semnele de circulatie indica clar drumul catre Cabana Voina.

Zona este foarte linistita si deloc aglomerata pentru ca drumul asfaltat se termina exact la cabana, accesul spre munte continuand pe un drum forestier.

Este greu sa gasesti un impatimit al mutilor care sa nu fi fost cel putin o data la CabanaVoina, iar cei care revin acum dupa cativa ani, vor avea insa o surpriza foarte placuta pentru ca acest loc minunat a fost complet renovat si adus la niste standarde de confort ridicate.

Oferta noastra de servicii

  • Restaurant
  • Loc de joaca pentru copii
  • Internet wireless
  • Parcare
  • Gradina

Date de contact

Judetul Arges, Romania

Telefon: +40744313145

Website: www.cabanavoina.roPensiuni turistice in Prahova


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii