Cabana Barlogul Lupilor 3 margarete

Inceputa din drag de a primi oaspetii asa cum se cuvine, Cabana BARLOGUL Lupilor a fost finalizata la sfarsitul anului 2013, este cotata cu 3 stele si va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru a petrece clipe de rasfat, rafinament si relaxare.

Cabana Barlogul Lupilor amplasata pe malul Rausorului, la 11 km de loc Berevoesti din jud Arges, in masivul montan Iezer la o altitudine de 743 m, intr-un cadru natural deosebit unde veti beneficia de aer curat si proaspat si unde nu veti auzi decat ciripitul pasarelelor si susurul apei iar de la balcoanele cabenei veti beneficia de o priveliste superba de care nu va veti mai satura.

Peisajul natural, montan-forestier cu un aer curat si ozonat, impreună cu o ambianta linistita integreaza cabana Barlogul Lupilor într-un loc excepţional celor care vor un refugiu de zgomotul oraşelor, aglomeraţia hotelurilor de lux, unde, in mijlocul naturii, se pot odihni si se pot reincarca cu energie.

Cabana Barlogul Lupilor poate gazdui 21 de persoane: - 5 camere duble cu pat matrimonial la etaj si balcon – 3 camere triple cu pat matrimonial si unul single la mansarda . Camerele sunt spatioase, comode, cu o vedere impresionanta asupra masivului Iezer si asupra peisajului montan invecinate. Fiecare camera este dotata cu baie proprie , iar mobilierul din toata cabana este din lemn masiv.

Oferta noastra de servicii

  • Parcare
  • Spatiu pentru copii
  • Foisor
  • Loc de relaxare
  • Plata cu cardul
  • Televiziune prin satelit
  • Transport de la autocar si tren

Date de contact

Judetul Arges, Romania

Telefon: 0373769064

Website: www.barlogul-lupilor.roPensiuni turistice in Prahova


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii