Pensiunea Lotus 3 margarete

Pensiunea Lotus va ofera cazare intr-o constructie noua si moderna aflata in localitatea Ilganii de Jos, un loc splendid din comuna Nufaru, pe malul stang al bratului Sf. Gheorghe din Delta Dunarii.

Delta Dunarii este o rezervatie a biosferei, un tinut salbatic extrem de frumos si prietenos cu cei ce il viziteaza, facandu-i sa se simta parte din natura.

Odata ajuns in Delta Dunarii, acest spatiu de mare interes turistic aflat in Patrimoniul UNESCO, vei reveni negresit pentru farmecul si unicitatea locului.

Daca nu ai ajuns inca in Delta Dunarii, sigur vei dori sa cunosti acest mic paradis care este atat de aproape si despre care ai auzit atatea.

Departe de lume, strajuit de ape, Ilganii De Jos este un loc splendid in localitatea Nufaru de pe malul sting al bratului Sfintu Gheorghe din Delta Dunarii.

Fie ca ai venit pentru o vacanta linistita in mijlocul naturii ori pentru o aventura palpitanta pe canalele misterioase ale Deltei, Ilganii de Jos ti le ofera pe amandoua.

Dupa o partida de pescuit pe canalele Deltei Dunarii, o plimbare cu barca pentru a admira natura si minunile Deltei sau dupa vanatoare, te poti retrage la Pensiunea Lotus unde vei gasi bucate proaspete alese si conditii de cazare cu o excelenta de patru stele. Mancarurile servite la pensiunea noastra sunt gatite cu drag din ingrediente proaspete, in bucataria proprie.

Oferta noastra de servicii

  • Restaurant (40 locuri) cu meniu diversificat natural
  • Bar, masa de biliard si mese tenis de masa (ping-pong)
  • Piscina, sezlonguri, umbrele
  • Teren de tenis de camp profesional, teren de volei
  • Loc de joaca pentru copii
  • Barca cu motor, catamaran

Date de contact

Strada Egretei, nr.10, Ilganii de Jos, Comuna Nufaru 827171

judetul Tulcea, Romania.

Telefon: +40744377959

Website: pensiunelotus.roPensiuni turistice in Prahova


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii