Hotel Mont Blanc 3 margarete

Aflat chiar in inima Predealului, renumita statiune montana din Romania, situata la o altitudine de 1100 m, Hotel Mont Blanc va ofera o panorama superba a orasului Predeal si a Muntilor Carpati! Camerele luminoase, amenajarile interioare cu bun gust si eleganta, facilitatile si serviciile profesionale oferite de personalul nostru prietenos, sunt menite sa va faca sederea placuta la munte, fie ca va aflati intr-o calatorie de relaxare sau de business.

Hotelul Mont Blanc din Predeal se afla intr-o zona linistita la liziera padurii, dar foarte aproape de centrul orasului la 900 de metri de gara Predeal si la 1,2 kilometri de partia de schi Clabucet. Orasul Predeal este unul dintre cele mai frumoase si renumite statiuni montane din Romania, cu atractii si activitati pentru turisti atat pe timpul verii, cat si pe timp de iarna.

La Hotelul Mont Blanc din Predeal va puteti caza in confortul a 17 camere Double/Twin. Cladirea hotelului, formata din patru nivele este prevazuta cu lift interior ultramodern, o sala de conferinte, situata la ultimul etaj, un loc de joaca pentru copii interior, parcare gratuita si sigura pentru clientii hotelului, monitorizata video, sala de mese, bucatarie si gratarul cu lemne aflat la dispozitia dumneavoastra.

Comunicarea este una dintre valorile noastre principale, astfel ca va asteptam cu mare drag sa ne pasiti pragul si sa va facem sa va simtiti confortabil la Hotel Mont Blanc, clasificat cu trei stele!

Oferta noastra de servicii

  • Restaurant
  • Sala de conferinte
  • Terasa
  • Balcon
  • Loc de joaca pentru copii
  • Parcare gratuita supravegheata video
  • Jacuzzi
  • Lift

Date de contact

Strada Nufarului 7, Predeal 505300

Telefon: +40766 583 897

Website: www.montblanc-predeal.ro

Pensiuni turistice in Prahova


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii