Cazino Monteoru 3 margarete

Cazino Hotel & Spa – hotel de 3 stele, a fost renovat in anul 2015 si va garanteaza petrecerea unor clipe de relaxare si rasfat integrate perfect in atmosfera calma si misterioasa a statiunii Sarata Monteoru.

Hotelul dispune de 2 restaurante, unul de 200 locuri, iar celalalt 75, sala de conferinte, parc agrement. Statiunea Sarata Monteoru este cel mai important punct balneoclimateric din judetului Buzau si este situata la aproximativ 15 km de centrul orasului, intr-o zona colinara, linistita, inconjurata de paduri si vegetatie bogata.

Te invitam sa savurezi atat retete traditionale cat si internationale la restaurantul Cazino Hotel & Spa.

 

pensiunea cazino monteoru

Oferta noastra de servicii


  • Capacitate totala: 90 adulți în 45 spații de cazare categorie 3*PLUS (4 APARTAMENTE, 3 CAM DBL SUPERIOARE, 21 CAM TWIN, 17 CAM DBL)
  • Cazino Hotel & Spa va pune la dispozitie Piscine interioare cu apa dulce incalzite, jacuzzi, saunaumeda, sauna uscata, baie romana, dusuri emotionale, sala fitness,cada fluture, masaj, solar, capsula Spa-Jet.

    Contact:
    Buzau - Romania
    Strada Principala nr. 45, Sarata Monteoru - Buzau
    Telefon: 0741554994 si adresa web: cazinomonteoru.roPensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii