Caprice Monteoru

Va invitam la Caprice Monteoru, o frumoasa pensiune situata in statiunea balneoclimaterica Sarata-Monteoru din judetul Buzau, ce va ofera gazduire in incaperi spatioase, confortabile si mobilate intr-un stil deosebit. Capacitatea de cazare totalizeaza 52 de locuri, structurate in camere duble, de protocol si garsoniera. Aveti posibilitatea de alege intre diferite categorii de confort clasificate, de la 2, 3 sau 4 stele, in functie de conditiile dorite pentru vacanta dumnoavoastra.

Aflata intr-un cadru natural linistit si relaxant, pensiunea dispune de dotari moderne si de toate facilitatile necesare satisfacerii capriciilor dumneavoastra, pentru un sejur de poveste! Va puteti relaxa la cazare, iar daca ati venit in interes de serviciu, sala de conferinte este dotata cu videoproiector, flipchart si ecran de proiectie, astfel aici puteti organiza seminarii, training-uri sau intalniri de afaceri. In anotimpurile calde, puteti savura o bautura racoritoare la piscina amenajata in curtea pensiunii si va puteti bronza pe relaxantele baldachine de plaja. Copii se pot juca in voie in spatiul special amenajat din curte. Masina poate fi parcata in deplina siguranta, in parcarea din incinta pensiunii.

De asemenea, va punem la dispozitie si o terasa, de unde puteti admira frumoasele imprejurimi si un restaurant, unde puteti degusta atat diverse preparate culinare cu specific international, cat si delicii din bucataria traditionala, precum renumitii carnaciori de Plescoi sau aromatul babic de Buzau! Mai mult, in ambientul placut si ospitalier al restaurantului puteti organiza nunti, botezuri sau mese festive pentru evenimentele importante din viata dumneavoastra - serviciile noastre de inalta calitate va stau la dispozitie!

Principala atractie turistica din zona este Statiunea Sarata Monteoru, ce beneficiaza de un climat propice tratamentelor terapeutice. Vizitatorii nostri vin in aceste zone pentru a se bucura de izvoarele minerale, bogate in magneziu, sulfur si iod si de namolul sapropelic, acestea avand puternice proprietati curative. Curele cu ape mineralizate sunt recomandate atat pentru toniriere si destindere, cat si ca tratament, celor aflati in convalescenta si pentru afectiunile digestive si reumatismale. Aerul este mereu proaspat si contine ioni negativi, ce ajuta la relaxarea psihicului si refacerea organismului. Va asteptam!

 


Oferta noastra de servicii


 • 52 de locuri, structurate in 17 camere duble, o garsoniera, un apartament si o camera deluxe, 4 stele
 • Restaurant cu terasa, unde pot fi organizate mese festive, nunti si botezuri
 • Sala de conferinte utilata pentru traininguri, cu videoproiector si flipchart
 • Piscina cu apa filtrata si baldachine, inconjurata de spatiu verde
 • Loc de joaca pentru copii, amenajat in curte
 • Conectivitate internet prin Wirelss
 • Parcare in incinta pensiunii

 • Contact: Pensiunea Caprice
  Buzau - Romania
  Telefon: 0722.499.811 si adresa web www.capricemonteoru.ro

Pensiuni turistice in Buzau


Pensiunea Ambient margarete pensiuni

Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente....
detalii


Pensiunea Ana margarete pensiuni

Principalul avantaj al sederii la aceasta pensiune il reprezinta pozitionarea foarte aproape de centrul statiunii si linistea pe care o veti gasi aici, avand in imprejurimea ei padure. ...
detalii


Pensiunea Belascu margarete pensiuni

Misiunea noastra consta in transformarea unui client in prieten. Dorim ca plecarea din pensiune sa fie un moment in care iti vei spune: vreau sa revin. ...
detalii